Åpningstider

Mandag til fredag 0700 - 1500

Lørdag etter avtale

Adresse

Stasjonsgata 35

4580 Lyngdal

Klikk her for kart

Tlf. 977 60 560

portspesialisten@gmail.com

Våre åpningstider er:

Man - Fre 07.00 - 15.00

 

Følg oss på Facebook

 

Leverandør

Det komplette programmet for økonomisk transport-logistikk.

Hörmann hurtigporter brukes inne og ute for å gi en optimal trafikkflyt, bedre inneklima og høy energibesparelse. Hörmann-programmet omfatter gjennomsiktige porter som åpner vertikalt eller horisontalt, med fleksible portblad, også i kombinasjon med leddporter, rulleporter og vedlikeholdsvennlige spiralporter med glatte aluminiumsprofiler.

Du finner mer informasjon i brosjyren nedenfor og i Teknisk manual.

 

Alt stemmer med leddportene fra Hörmann

Innovative og plassbesparende. Leddport-programmet har en unik bredde.

Leddporter åpnes loddrett, slik at det blir plass foran og bak porten. Portseksjonene legges flatt under taket eller loddrett over åpningen, eller de kan følge taket. Leddporter i 50-serien av stål, stål/alu-kombinasjon eller aluminium overbeviser med en unik bredde på programmet, topp port-design og sertifisert sikkerhet. Compact-leddportene stabler de enkelte seksjonene loddrett rett bak karmen. Den lille innskyvingsdybden er en fordel i haller med lyskupler, glasstak og glassfasader.

Du finner mer informasjon i brosjyrene nedenfor.

Robuste og pålitelige i den tøffe hverdagen

Hörmann rulleporter og rullegitter av aluminium og stål er spesielt økonomiske, siden de har en enkel og genial konstruksjon med få komponenter. Det er avslutningene som viser hva de er gode for i den daglige driften. Rulleporter og rullegitter tar nesten ikke plass over åpningen. De rulles kompakt opp bak karmen. På sidene og under taket mister man ikke verdifull plass.

Den høye spesialiseringen i produksjonen av Hörmann rulleporter og rullegitter går langt utover det som er vanlig standard. Det å realisere spesialløsninger er hverdagen for de dyktige medarbeiderne våre.

Du finner mer informasjon i brosjyre nedenfor og i Teknisk manual.

 
 

 

 

 

Flex-stripsforheng: den plassbesparende løsningen.

Hörmann Flex-stripsforheng er spesielt egnet som en rimelig lukking av hallåpninger med store dimensjoner. De robuste PVC-stripsene lukker tett hele veien og åpner seg bare i kjøretøyets eller lastens bredde. Slik reduseres temperaturtapet til et minimum, selv ved stor gjennomgangstrafikk. Flex-stripsforhengenes svært gode transparens bedrer lysforholdene og reduserer belysningskostnadene. Egner seg til bruk innen matvareproduksjon, legemiddelindustri og på fryselagre.

Du finner mer informasjon i katalogen nedenfor.

 

Flex-pendelporter: den fleksible portløsningen

Hörmann Flex-pendelporter er laget for bruk i bygninger med normal trafikk med gaffeltrucker. Pendelportene leveres komplett forhåndsmontert, slik at monteringen er enkel. Porten bør være dobbelt så bred og 500 mm høyere enn gjenstandene som blir transportert.

Du finner mer informasjon i katalogen nedenfor.

RollMatic porten

RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen.

Leddporter

De elegante Automatic-leddportene åpnes loddrett. På den måten får du mer plass i og foran garasjen – og holder innkjørselen fri.