Åpningstider

Mandag til fredag 0700 - 1500

Lørdag etter avtale

Adresse

Stasjonsgata 35

4580 Lyngdal

Klikk her for kart

Tlf. 977 60 560

portspesialisten@gmail.com

Våre åpningstider er:

Man - Fre 07.00 - 15.00

 

Følg oss på Facebook

 

Leverandør

Thermo65 i stål / aluminium

Hörmann Thermo65 ytterdører gjør det enkelt å føle seg vel. Disse kvalitetsdørene overbeviser med gode varmeisoleringsverdier, pålitelig sikkerhetsutstyr, stort utvalg av motiver og et fornuftig forhold mellom pris og ytelse.

 

 Ytterdøren for en varm velkomst

 Hvis du vil utstyre inngangspartiet med en dør som både er av topp kvalitet og ser bra ut, er en Thermo65-ytterdør det riktige valget. Det 65 mm tykke dørbladet i stål med hardt PU-skumfyll og innvendig fløyprofil av komposittmateriale, sørger for at kulden holder seg ute. Med en UD-verdi på inntil 0,87 W/ (m²•K) gir Thermo65-dørene en svært god varmeisolering. Dørene er utstyrt med en 5-punkts sikkerhetslås som standard, slik at du føler deg sikker når du er hjemme. Thermo65motivene leveres etter ønske med RC 2 sikkerhetsutstyr – for enda mer trygghet innenfor husets fire vegger.
Velg drømmedøren din ut fra 13 flotte motiver, og tilpass den til egne ønsker med våre 16 utvalgte farger og 5 Decograin-dekorer.

Thermo65 i stål / aluminium PDF

RollMatic porten

RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen.

Leddporter

De elegante Automatic-leddportene åpnes loddrett. På den måten får du mer plass i og foran garasjen – og holder innkjørselen fri.